warning
Keller Keukens geleverd vanaf 01-10-2013 hebben een andere verticale maatvoering dan daarvoor. Let u daarom a.u.b. goed op de hoogte van uw huidige kasten.
warning
Als u uw keuken gekocht heeft na 31 juli 2015 kunnen wij aan de hand van het Keller-ordernummer moeiteloos de juiste specificaties voor u opzoeken.

Apparatuur

Sorteer op chevron-down
descending

Producten 1-12 van 50

Afzuigkappen

Goede ventilatie en afvoer van vuile luchtjes is belangrijk. Ze voorkomen vieze luchtjes in huis en halen het vuil uit de lucht. Dit is niet alleen beter voor uw huis, maar ook voor uw gezondheid. Keller heeft een selectie afzuigkappen voor u gemaakt die u helpen uw huis schoon en fris te houden. Er zijn variantien met en zonder motor ein een breedte van 60 of 90 cm. Zo kunt u de beste afzuigkap kiezen voor uw persoonlijke situatie.

Keller Kast-apparatuur-sets

Een keuken is veel meer dan een aaneenschakeling van kasten met opbergruimte. Het is de plek waar u de mooiste gerechten kunt bereiden. Voor familie en vriende, of gewoon lekker voor uzelf. Om u te helpen bij uw culinaire avonturen, heeft Keller een aantal mooie apparaten voor u geselecteert en deze direct gecombineerd met de juiste kast. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uitsparingen, nismaten en andere technische aspecten.