Keller Keukens geleverd vanaf 01-10-2013 hebben een andere verticale maatvoering dan daarvoor. Let u daarom a.u.b. goed op de hoogte van uw huidige kasten.
Als u uw keuken gekocht heeft na 31 juli 2015 kunnen wij aan de hand van het Keller-ordernummer moeiteloos de juiste specificaties voor u opzoeken.

Hoge kasten

Sorteer op

12 producten

Keller Hoge Kasten

De hoge kasten van Keller Keukens zijn met de grootste zorg vervaardigd. Zo maken we gebruik van de beste grondstoffen en zijn alle hoge kasten standaard voor zien van hoogwaardig hang- en sluitwerk. Onze hoge kasten hebben de volgende eigenschappen:

Aluminium bodem apparatenkasten

Alle hoge apparatenkasten worden geleverd met aluminium bodemplaat. Deze plaat met wafelstructuur, zorgt voor een optimale bescherming tegen vocht en vuil voor een langere levensduur van de keuken.

Soft-close laden

Wanneer u kiest voor een hoge kast of voorraadkast met laden of korven, dan wordt deze standaard geleverd met luxe, metalen ladesysteem voorzien van Blumotion soft-close dempingstechniek. Dit garandeert een zachte, geruisloze sluiting.

Kasten gemonteerd geleverd

Al onze onderkasten worden vooraf gemonteerd geleverd. U krijgt dus geen ingewikkeld bouwpakket met losse panelen, schroeven en onderdelen, maar een compleet gemonteerde keukenkast die u eenvoudig aan uw huidige keuken kunt toevoegen. Ook de deuren, laden en korven zijn voor u geplaatst. Om beschadigingen te voorkomen, zijn de grepen nog niet gemonteerd maar wel voorgeboord zodat u ze eenvoudig middels 1 of 2 schroeven kunt bevestigen.

Raster 130 maatvoering

Nederlanders zijn in de afgelopen 30 jaar gemiddeld 1,8 cm langer geworden. Vanzelfsprekend verandert hierdoor ook de ideale werkhoogte. Daarom ontwikkelde Keller Keukens Raster 130, waarbij de verticale maten zijn opgebouwd uit veelvouden van 130 mm. Dit resulteert in voordelen op economisch, ergonomisch en esthetisch gebied. Zo bieden de kasten meer bergruimte, wordt de werkhoogte geoptimaliseerd en ontstaat er een mooier lijnenspel tussen verschillende kasten.

Melamine fronten

Alle getoonde kasten worden geleverd met onze melamine keukenfronten. Deze worden gemaakt van 19 mm dik MLF, die met een dichtheid van 660 kg/m3 vrijwel identiek is aan MDF (720 kg/m3). Als bijkomend voordeel is MLF volledig recyclebaar.

Laserafkanting

Een gemiddelde keuken heeft heel wat te verduren. Hij staat bloot aan vocht, hitte en intensief dagelijks gebruik. Een goede afwerking van fronten kan de levensduur van de keuken dan ook aanzienlijk verlengen. Al onze melamine keukenfronten zijn voorzien van laserafkanting. Met een Dit zorgt voor een lucht- en vochtdichte verbinding voor een optimale levensduur en, door het ontbreken van een lijmnaad, een mooier eindproduct.