warning
Keller Keukens geleverd vanaf 01-10-2013 hebben een andere verticale maatvoering dan daarvoor. Let u daarom a.u.b. goed op de hoogte van uw huidige kasten.
warning
Als u uw keuken gekocht heeft na 31 juli 2015 kunnen wij aan de hand van het Keller-ordernummer moeiteloos de juiste specificaties voor u opzoeken.

Hoge kasten

Deze hoge kasten bieden veelzijdige opbergoplossingen en combineren stijl met functionaliteit, waardoor ze zorgen voor een georganiseerde en eigentijdse keuken.

 
Sorteer op chevron-down
descending

12 producten

 

 

Keller Hoge kasten

Een hoge kast van Keller Keukens is met de grootste zorg vervaardigd. Zo maken we gebruik van de beste grondstoffen en zijn alle hoge kasten standaard voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk. Een hoge kast heeft standaard de volgende eigenschappen:

Hoge kast gemonteerd geleverd

Elke hoge kast wordt vooraf gemonteerd geleverd. U krijgt dus geen ingewikkeld bouwpakket met losse panelen, schroeven en onderdelen, maar een compleet gemonteerde hoge kast die eenvoudig kan worden gemonteerd. Ook de deuren en eventueel laden zijn voor u geplaatst. Om beschadigingen te voorkomen, zijn de grepen nog niet gemonteerd maar wel voorgeboord zodat u ze eenvoudig middels 1 of 2 schroeven kunt bevestigen.

 

Soft-close laden

Wanneer u kiest voor een hoge kast of voorraadkast met laden, dan wordt deze standaard geleverd met luxe, metalen ladesysteem voorzien van Blumotion soft-close dempingstechniek. Dit garandeert een zachte, geruisloze sluiting.

 

Raster 130 maatvoering

Nederlanders zijn in de afgelopen 30 jaar gemiddeld 1,8 cm langer geworden. Vanzelfsprekend verandert hierdoor ook de ideale werkhoogte. Daarom ontwikkelde Keller Keukens Raster 130, waarbij de verticale maten zijn opgebouwd uit veelvouden van 130 mm. Hierdoor zijn de maten 156, 195, 208 en 221 cm van de hoge kast tot stand gekomen.

 

Laserafkanting

Een gemiddelde keuken heeft heel wat te verduren. Hij staat bloot aan vocht, hitte en intensief dagelijks gebruik. Een goede afwerking van fronten kan de levensduur van de keuken dan ook aanzienlijk verlengen. Al onze melamine keukenfronten zijn voorzien van laserafkanting. Dit zorgt voor een lucht- en vochtdichte verbinding voor een optimale levensduur en, door het ontbreken van een lijmnaad, een mooier eindproduct.

 

Contact

Staat uw gewenste hoge kast niet op de webinkel? Neem dan contact op met webwinkel@kellerkeukens.nl.