warning
Keller Keukens geleverd vanaf 01-10-2013 hebben een andere verticale maatvoering dan daarvoor. Let u daarom a.u.b. goed op de hoogte van uw huidige kasten.
warning
Als u uw keuken gekocht heeft na 31 juli 2015 kunnen wij aan de hand van het Keller-ordernummer moeiteloos de juiste specificaties voor u opzoeken.

Bovenkasten

Bekijk hier de bovenkasten die jouw keuken meer opbergruimte en een andere uitstraling geven.  

Sorteer op chevron-down
descending

Producten 1-12 van 28

Pagina
 

 

Keller bovenkast

In deze categorie vindt u het Keller bovenkast assortiment, die leverbaar zijn in alle kleuren van de Elba serie. 

Ontdek stijlvol gemak met de Keller bovenkast

Upgrade jouw Keller keuken met onze bovenkasten, die perfect samenkomen met functionaliteit en esthetiek. Onze bovenkast biedt niet alleen extra opbergruimte, maar geeft je keuken ook een andere uitstraling.

 

Ruimtebesparend en georganiseerd

Optimaliseer de beschikbare ruimte in jouw Keller keuken met bovenkasten. Berg servies, keukengerei en andere benodigdheden netjes op en houd je aanrechtblad vrij van rommel. Het gebruik van bovenkasten is niet alleen praktisch maar geeft jouw keuken ook een opgeruimde uitstraling.

 

Kasten gemonteerd geleverd

Elke bovenkast wordt vooraf gemonteerd geleverd. U krijgt dus geen ingewikkeld bouwpakket met losse panelen, schroeven en onderdelen, maar een compleet gemonteerde bovenkast die u eenvoudig aan uw huidige keuken kunt toevoegen. Ook de deuren zijn voor u geplaatst. Om beschadigingen te voorkomen, zijn de grepen nog niet gemonteerd maar wel voorgeboord zodat u deze eenvoudig middels 1 of 2 schroeven kunt bevestigen.

 

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Wij begrijpen dat duurzaamheid belangrijk is. Daarom is elke bovenkast vervaardigd uit hoogwaardige materialen, in onze CO2-neutrale fabriek, die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Geniet van gemak en stijl met een Keller bovenkast.

 

Contact

Staat uw gewenste product niet op de webinkel? Neem dan contact op met webwinkel@kellerkeukens.nl.