warning
Keller Keukens geleverd vanaf 01-10-2013 hebben een andere verticale maatvoering dan daarvoor. Let u daarom a.u.b. goed op de hoogte van uw huidige kasten.
warning
Als u uw keuken gekocht heeft na 31 juli 2015 kunnen wij aan de hand van het Keller-ordernummer moeiteloos de juiste specificaties voor u opzoeken.

Kasten

Vind hier uw originele Keller keukenkasten, direct geleverd vanuit onze fabriek en geheel gemaakt volgens uw persoonlijke wensen.

Sorteer op chevron-down
descending

Producten 1-12 van 120

 

 

Keller keukenkasten

Of u nu een onderkast koopt met draaideur, een bovenkast met klepdeur of een hoge voorraadkast met laden en korven, alle Keller keukenkasten die u hier vindt hebben de volgende eigenschappen:

Melamine fronten

Alle getoonde kasten worden geleverd met onze 19 mm dikke melamine keukenfronten. 

 

Laserafkanting

Een gemiddelde keuken heeft heel wat te verduren. Hij staat bloot aan vocht, hitte en intensief dagelijks gebruik. Een goede afwerking van fronten kan de levensduur van de keuken dan ook aanzienlijk verlengen. Al onze melamine keukenfronten zijn voorzien van laserafkanting. Dit zorgt voor een lucht- en vochtdichte verbinding voor een optimale levensduur en, door het ontbreken van een lijmnaad, een mooier eindproduct.

 

Raster 130 maatvoering

Nederlanders zijn in de afgelopen 30 jaar gemiddeld 1,8 cm langer geworden. Vanzelfsprekend verandert hierdoor ook de ideale werkhoogte. Daarom ontwikkelde Keller Keukens Raster 130, waarbij de verticale maten zijn opgebouwd uit veelvouden van 130 mm. Dit resulteert in voordelen op economisch, ergonomisch en esthetisch gebied. Zo bieden de kasten meer bergruimte, wordt de werkhoogte geoptimaliseerd en ontstaat er een mooier lijnenspel tussen verschillende kasten.

 

4/4 mm voegenbeeld

Zowel horizontaal als verticaal is de afstand tussen de keukenfronten slechts 4 mm. Dit geeft de keuken een strakkere en mooiere uitstraling.

 

Contact

Staat uw gewenste product niet op de webinkel? Neem dan contact op met webwinkel@kellerkeukens.nl.