warning
Keller Keukens geleverd vanaf 01-10-2013 hebben een andere verticale maatvoering dan daarvoor. Let u daarom a.u.b. goed op de hoogte van uw huidige kasten.
warning
Als u uw keuken gekocht heeft na 31 juli 2015 kunnen wij aan de hand van het Keller-ordernummer moeiteloos de juiste specificaties voor u opzoeken.

Onderkasten

Ontdek de functionaliteit en stijl met onze Keller onderkasten. Met zorgvuldig ontworpen opbergruimte en hoogwaardige materialen bieden onze onderkasten een perfecte combinatie van praktisch gemak en moderne esthetiek.

Sorteer op chevron-down
descending

Producten 1-12 van 36

Pagina
 

 

Keller onderkasten

Hierboven is het onderkast assortiment, die leverbaar zijn in alle kleuren van model Elba, te vinden. Een originele Keller onderkast heeft een aantal extra’s die standaard zijn inbegrepen:

Optimale werkhoogte

Dankzij onze Raster 130-maatvoering, wordt een optimale werkhoogte bereikt. Een onderkast is 78 cm hoog en staan op 13 cm hoge plintpoten. Samen met een aanrechtblad van 3,2 cm dik, Wordt de ideale werkhoogte van 94,2 cm bereikt.

 

Soft-close laden

Wanneer u kiest voor een onderkast met laden of korven, dan wordt deze standaard geleverd met luxe, metalen ladesysteem. Alle laden en korven van een onderkast zijn standaard voorzien van Blumotion soft-close dempingstechniek. Dit garandeert een zachte, geruisloze sluiting. Alle laden en korven worden uitgevoerd in de kleur lichtgrijs.

 

Kasten gemonteerd geleverd

Een Keller onderkast wordt standaard vooraf gemonteerd geleverd. U krijgt dus geen ingewikkeld bouwpakket met losse panelen, schroeven en onderdelen, maar een compleet gemonteerde onderkast die u eenvoudig aan uw huidige keuken kunt toevoegen. Ook de deuren, laden en korven zijn voor u geplaatst. Om beschadigingen te voorkomen, zijn de grepen nog niet gemonteerd maar wel voorgeboord zodat u ze eenvoudig middels 1 of 2 schroeven kunt bevestigen.

 

Gesloten bovendek

De onderkast, met uitzondering van aanrecht- en kookplaatkasten, worden standaard voorzien van gesloten bovendek. Dit bovendek zorgt voor extra stevigheid van de kast en een groter draagvlak voor uw werkblad. Daarnaast voorkomt het bovendek bij laden- en korvenkasten dat bestek klem kan komen te zitten bij het openen en sluiten.

 

Aluminium bodemplaat in aanrechtkast

Een aanrechtkast wordt geleverd met aluminium bodemplaat. Deze plaat met wafelstructuur, zorgt voor een optimale bescherming tegen vocht en vuil. Zo geniet u van de optimale levensduur van uw keuken.

 

Contact

Staat uw gewenste onderkast niet op de webinkel? Neem dan contact op met webwinkel@kellerkeukens.nl.