Keller Keukens geleverd vanaf 01-10-2013 hebben een andere verticale maatvoering dan daarvoor. Let u daarom a.u.b. goed op de hoogte van uw huidige kasten.
Als u uw keuken gekocht heeft na 31 juli 2015 kunnen wij aan de hand van het Keller-ordernummer moeiteloos de juiste specificaties voor u opzoeken.

Onderkasten

Sorteer op

Producten 1-12 van 33

Pagina

Keller Onderkasten

In deze categorie vindt u een uitgebreide selectie onderkasten, die leverbaar zijn in alle kleuren van model Elba. Originele Keller onderkasten hebben een aantal extra’s die standaard zijn inbegrepen:

Optimale werkhoogte

Dankzij onze unieke Raster 130-maatvoering, wordt een optimale werkhoogte bereikt. De kasten zijn 78 cm hoog en staan op 13 cm hoge plintpoten. Samen met een werkblad van 3,2 cm dik, Wordt de ideale werkhoogte van 94,2 cm bereikt.

Kasten gemonteerd geleverd

Al onze onderkasten worden vooraf gemonteerd geleverd. U krijgt dus geen ingewikkeld bouwpakket met losse panelen, schroeven en onderdelen, maar een compleet gemonteerde keukenkast die u eenvoudig aan uw huidige keuken kunt toevoegen. Ook de deuren, laden en korven zijn voor u geplaatst. Om beschadigingen te voorkomen, zijn de grepen nog niet gemonteerd maar wel voorgeboord zodat u ze eenvoudig middels 1 of 2 schroeven kunt bevestigen.

Soft-close laden

Wanneer u kiest voor een onderkast met laden of korven, dan wordt deze standaard geleverd met luxe, metalen ladesysteem. Alle laden en korven van Keller keukenskasten zijn standaard voorzien van Blumotion soft-close dempingstechniek. Dit garandeert een zachte, geruisloze sluiting. Alle laden en korven worden uitgevoerd in de kleur lichtgrijs.

Gesloten bovendek

Onze onderkasten, met uitzondering van aanrecht- en kookplaatkasten, worden standaard voorzien van gesloten bovendek. Dit bovendek, gemaakt van 16 mm dik gemelamineerd spaanplaat, zorgt voor extra stevigheid van de kast en een groter draagvlak voor uw werkblad. Daarnaast voorkomt het bovendek bij laden- en korvenkasten dat bestek klem kan komen te zitten bij het openen en sluiten.

Aluminium bodem spoelbakkast

Alle spoelbakkasten worden geleverd met aluminium bodemplaat. Deze plaat met wafelstructuur, zorgt voor een optimale bescherming tegen vocht en vuil. Zo geniet u van de optimale levensduur van uw keuken.