Bezorgopties en kosten

Wij proberen altijd alle artikelen in één keer te versturen. Helaas kan het bij meerdere kleine onderdelen voorkomen dat deze op het moment van bestellen uit verschillende magazijnen verstuurd worden. De losse onderdelen zoals bijvoorbeeld bestekbakken en handgrepen worden met PostNL verstuurd binnen circa drie dagen.

Een track & trace code ontvang je per mail. De verzendkosten zijn gratis. Wanneer een bestelling niet afgeleverd kan worden, ook niet bij de buren, dan kun je deze ophalen bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt van PostNL.

Apparatuur, kasten en werkbladen (grote onderdelen) worden door onze eigen transporteur TopDeliveryServices geleverd. Circa 10 dagen voor levering ontvang je een mail met het tijdsblok en de datum van levering. Wanneer jouw bestelling bestaat uit een combinatie van grote en kleine onderdelen dan wordt alles tegelijkertijd met de grote onderdelen verstuurd. Een dag voor levering ontvang je een sms met het tijdsblok van levering (indien je 06-nummer bij ons bekend is).

De levertijd is circa 4 weken. De verzendkosten zijn gratis. Wanneer een bestelling niet afgeleverd kan worden, ook niet bij de buren, dan nemen wij deze mee terug naar ons distributiecentrum. 

Keller webwinkel levert geen bestellingen af buiten Nederland of op de Waddeneilanden. De producten van de webwinkel worden standaard bij de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping) moet voorzien.