warning
Keller Keukens geleverd vanaf 01-10-2013 hebben een andere verticale maatvoering dan daarvoor. Let u daarom a.u.b. goed op de hoogte van uw huidige kasten.
warning
Als u uw keuken gekocht heeft na 31 juli 2015 kunnen wij aan de hand van het Keller-ordernummer moeiteloos de juiste specificaties voor u opzoeken.

Kasten met apparatuur

Volledig uitgeruste kasten met apparatuur, waaronder combinaties met een gas- of inductie kookplaat, oven of combimagnetron, evenals koelvriescombinaties met een combimagnetron.

Tevens kan je hier ook vaatwassers inclusief front vinden. Op zoek naar een los vaatwasserfront? Deze zijn hier te vinden.

 

Sorteer op chevron-down
descending

Producten 1-12 van 45

Keller Kast-apparatuur-sets

Een keuken is veel meer dan een aaneenschakeling van kasten met opbergruimte. Het is de plek waar u de mooiste gerechten kunt bereiden. Voor familie en vriende, of gewoon lekker voor uzelf. Om u te helpen bij uw culinaire avonturen, heeft Keller een aantal mooie apparaten voor u geselecteert en deze direct gecombineerd met de juiste kast. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uitsparingen, nismaten en andere technische aspecten.

Kookplaten met kookplaatkasten

Wilt u op gas gaan koken, of stapt u over op inductie? We bieden u graag de keuze. Bij zowel de gaskookplaat als de inductiekookplaat hebben we een aantal mooie kasten voor u uitgezocht. Heeft u liever een draaideur? Of gaat u voor laden en korven?

Afzuigkappen

Goede ventilatie en afvoer van vuile luchtjes is belangrijk. Ze voorkomen vieze luchtjes in huis en halen het vuil uit de lucht. Dit is niet alleen beter voor uw huis, maar ook voor uw gezondheid. Keller biedt u keuze uit afzuigkappen met of zonder motor en heeft diverse bijbehorende kasten.

Magnetron en oven

Ook voor magnetrons en oven hebben we verschillende mogelijkheden op het gebied van kasten. Zo kunt u naast een onderkast met magnetron- of ovennis, ook kieze voor een mooie, hoge apparatenkast.

Koelen en vriezen

Naast de hoge voorraadkasten, bieden we ook hoge apparatenkasten, die ruimte bieden voor koel-vriescombinaties. Alle hoge apparatenkasten worden ook nog eens standaard voorzien van een aluminium bodemplaat, die de kast beschermt tegen vocht en vuil.

Vaatwassersets

Het is niet altijd direct te zien, maar er zijn tal van vaatwassers met verschillende hoogtes en technische beperkingen. Keller heeft daarom een selectie vaatwassers gemaakt die in iedere keukenpassen. De vaatwassers worden geleverd inclusief het juiste, bijpassende front.

Melamine fronten

Alle getoonde kasten worden geleverd met onze melamine keukenfronten. Deze worden gemaakt van 19 mm dik MLF, die met een dichtheid van 660 kg/m3 vrijwel identiek is aan MDF (720 kg/m3). Als bijkomend voordeel is MLF volledig recyclebaar.

Laserafkanting

Een gemiddelde keuken heeft heel wat te verduren. Hij staat bloot aan vocht, hitte en intensief dagelijks gebruik. Een goede afwerking van fronten kan de levensduur van de keuken dan ook aanzienlijk verlengen. Al onze melamine keukenfronten zijn voorzien van laserafkanting. Met een Dit zorgt voor een lucht- en vochtdichte verbinding voor een optimale levensduur en, door het ontbreken van een lijmnaad, een mooier eindproduct.