Het Keller ordernummer

Hoe werkt het?

  1. 1 Waar kan ik het ordernummer invoeren? Het ordernummer kan worden ingevoerd als u bij het bestellen van een product kiest voor 'als huidige keuken'. Hier krijgt u de mogelijkheid je ordernummer in te vullen. Het is ook mogelijk het ordernummer in te voeren in uw winkelmandje.
  2. 2 Wat gebeurt er nadat ik mijn ordernummer heb ingevoerd? Nadat uw ordernummer is ingevoerd, kijken wij de gegevens die bij ons bekend zijn na. Dit zijn onder andere het type keukendeur en de gekozen kleuren van uw huidige keuken, maar ook informatie over de woningcorporatie en adresgegevens. Aan de hand van deze informatie weten we zeker welke keukendeuren, kasten en kleuren nu in uw keuken zitten zodat wat uw besteld hier precies bij past.
  3. 3 Heeft uw vragen over deze wijze van bestellen? Op de pagina veel gestelde vragen vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen over onze webwinkel. Heeft u toch nog vragen over de webwinkel of over uw bestelling? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Keller ordernummer

Dezelfde uitstraling als uw huidige keuken? Met behulp van uw Keller ordernummer zorgen wij dat uw extra keukenkast volledig in dezelfde stijl wordt uitgevoerd. U vindt het Keller ordernummer aan de linker bovenzijde in uw aanrechtkast.

Bekijk producten

In de Keller Keukens webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment voor keukenuitbreidingen. Niet alleen kasten, maar ook apparatuursets, onderdelen en accessoires. Weet u niet precies wat u zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment uitbreidingen.